Wij zijn het home sharing bedrijf dat de stad wil verbeteren.

Wij bieden een service die jou helpt bij het verantwoordelijk en duurzaam verhuren van je huis en waarbij we samen met jou het volle potentieel van je woning benutten. We geloven dat iedereen en elke stad kan profiteren van de waarde van woningdelen.

We blijven evolueren, met de regels en wetgeving, om zo een visie te creëren rondom toerisme en de woningmarkt en zo de toekomst van woningdelen te verzekeren. Ons doel is niet om huizen tot hotels te transformeren, maar om de huidige huizen nog beter te benutten, op een manier die waarde toevoegt aan de stad en tegelijk de kosten voor de gasten, bewoners én de stad omlaag te brengen.

We helpen onze klanten om betere hosts te zijn en om veilig te verhuren, om gasten te selecteren die onze waarden delen, in plaats van toeristen die hier enkel zijn om jouw huis en de stad uit te wonen. Deze gasten kiezen voor ons om een originele ervaring te beleven. Zij willen buiten de gebaande paden, buiten het centrum ervaringen opdoen. Wij helpen ze daarmee.

We staan in constant contact met lokale overheden en betrokken organisaties en we houden aan de lokale regels en wetgeving. Wij geloven dat het woningdelen concept een win-win-win situatie creëert en doen er alles aan om dit te optimaliseren. Toerisme is ontzettend belangrijk in de steden waarin we actief zijn. Het brengt culturele en economische voorspoed, maar we negeren de keerzijde niet.

Ons doel is om een positieve impact te maken, door open te zijn over de uitdagingen die het groeiende toerisme met zich meebrengt en door mee te werken met mensen en organisaties die zich inzetten om de balans in de stad te bewaken.

We willen dat de hele stad profiteert van het toerisme.